Έξοδα αποστολής

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για αγορές άνω των 49€ και αποστέλλονται με ΕΛΤΑ courier, FIS & ACS.

Για παραγγελίες μικρότερης αξίας ανέρχονται σε 2,90€-3,40€ σε όλη την Ελλάδα.

Τα έξοδα αντικαταβολής ανέρχονται στα 2,90€.

Αποστολή με BoxNow για Ελλάδα: 2,00€ τα έξοδα αποστολή.

Αποστολή με BoxNow για Κύπρο: 8,10€ τα έξοδα αποστολή.

Αυθημερόν Παράδοση με XP COURIER εφόσον η παραγγελία πραγματοποιηθεί εως τις 12:00 το μεσημέρι: 7,00€ τα έξοδα αποστολή.

Αποστολή με EXPRESS WORLDWIDE DHL για Ελλάδα και Εξωτερικό. Για εξωτερικό εισάγεται τον ΤΚ για να υπολογιστούν τα μεταφορικά έξοδα. Ενδέχεται να είναι αυξημένα αν είναι δυσπρόσιτη περιοχή.

 

Χρόνος Αποστολής

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από εμάς εντός μιας (1) με τριών (3) εργάσιμων ημερών. Εξαιρούνται περίοδοι αιχμής (γιορτές και αργίες). Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, ο χρόνος αποστολής μπορεί να φτάσει τις πέντε (5) εργάσιμες μέρες.

* Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου και αργιών.

Επιστροφές – αλλαγές

Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, εάν τα προϊόντα που αγοράσατε αποδειχτούν ελαττωματικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 211 2105942 – 697 7601766 για να κάνουμε άμεσα την αντικατάσταση! Το προϊόν στην περίπτωση της αντικατάστασης θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή

  • Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνεται δεκτή εάν:
  • Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.
  • Η συσκευασία των προϊόντων δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί.
  • Το προϊόν δεν είναι λερωμένο ή αλλοιωμένο.

Επιστροφή λανθασμένου προϊόντος

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδοθεί είναι λανθασμένο (δηλαδή δεν είναι το προϊόν της παραγγελίας σας) μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός Τριών (3) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, στο τηλέφωνο 211 2105942 – 697 7601766.

Θα προγραμματιστεί η παραλαβή του λανθασμένου προϊόντος με έξοδα που θα επιβαρύνουν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Natural Health.gr και να συμφωνηθεί η παράδοση του σωστού προϊόντος που έχετε παραγγείλει (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής).

Επιστροφή άθικτου προϊόντος

Ο πελάτης έχει δυνατότητα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς που αναγράφεται στην απόδειξη ή στο τιμολόγιο. Η επιστροφή γίνεται με την επίδειξη της απόδειξης ή του τιμολογίου και με την προϋπόθεση το προϊόν να είναι σφραγισμένο στην αρχική του συσκευασία είτε με ταινία ασφαλείας και το ίδιο το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 14 ημερών.